Rolex Day-Date 36 128238 Green Ombré 18K

Rolex Day-Date 36 mm i 18k guld, Klockan är från 2023 och sparsamt använd, svensk-såld med originallåda och originalhandlingar.

Njut av den gröna ombré tavla med diamanter och baguetter. Effekten i den gröna ombré tavlan skapas genom att använda en gradient av gröna färger på urtavlan, vilket ger den ett subtilt och elegant utseende.

Vi finns på Västra Sjögatan 19 i Kalmar, vart du än befinner dig så finns vi bara ett telefonsamtal eller mejl bort. Fri frakt i hela Sverige. Ett alternativ till Rolex Day-Date 228238, 228235. Vi reserverar oss för felskrivning. ID:

Såld

Specifikation

Kön

Man/Kvinna

Urverk

Automatisk

Färg på urtavla

18K Gulguld

Vattenskydd

100

Kaliber

3255 70h gångreserv

Boett material

18k Gulguld

Armbands typ

President med crown clasp

Storlek (mm)

36

Årsmodell: 2023

Modellnummer: 128238

Skick: Använd

Medföljer: originallåda och originalhandlingar.

Kronograf: *

Armbands färg: Guld

Glas: Safir

Garanti: 5 år till 2028 Rolex World

Säkerhetslås: Viklås

* Kontakta oss för mer information

Beskrivning

Rolex har tagit fram några olika modeller med gröna ombré-urtavlor. Dessa inkluderar Day-Date, Datejust och Oyster Perpetual. Ombre-effekten skapas genom att använda en gradient av gröna färger på urtavlan, vilket ger den ett subtilt och elegant utseende.

Day-Date är en av Rolex mest populära modeller, och den gröna ombré-urtavlan är ett relativt sällsynt alternativ. Day-Date är en klassisk klädklocka som är känd för sin eleganta design och precision. Den gröna ombré-urtavlan lägger till en touch av sofistikering till klockan, vilket gör den till ett perfekt val för speciella tillfällen.

  • Dial

    Green ombré set with diamonds

  • Gem settings

    Diamonds in 18 ct gold settings and baguette-cut diamonds at 6 and 9 o’clock

SE Watches

INTRESSEANMÄLAN: Rolex Day-Date 36 128238 Green Ombré 18K

För att få mer information om denna klocka, vänligen fyll i formuläret nedan.

SE Watches

Reservationsavgift: 5000 kr

För att reservera klockan behöver en reservationsavgift på 5000 kr betalas i förväg. Denna avgift fungerar som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att köparen är seriös och verkligen vill genomföra köpet. När reservationsavgiften har betalats kommer vi att kontakta köparen för att begära det återstående beloppet.

Vänligen ange vilken produkt du har reserverat i Swish-meddelandet. Detta hjälper oss att korrekt matcha din betalning med rätt vara och förhindra eventuella fördröjningar eller missförstånd

Swish-nummer