Rolex Deepsea

Rolex Deepsea James Cameron är en speciell utgåva av Rolex Deepsea-klockan som designades för att hylla den kända filmregissören James Cameron. Klockan har en unik blå färgpalett och en djuphavsdykningstålhet på upp till 3 900 meter. Den är perfekt för äventyrare och dykentusiaster som vill ha en pålitlig och robust klocka med en touch av exklusivitet.

Sälja Rolex Sea-dweller

Sälj din Rolex Deepsea 44 mm eller SEA-Dweller 43 mm till oss på SE Watches vi betalar bäst och har gratis upphämtning av din klocka i Stockholm, Göteborg och Malmö det går även bra att besöka vår butik i Kalmar. Vad är din Rolex värd? Vi värderar den kostnadsfritt inför försäljning eller byte online. Du får bud samma dag och vi hämtar oftast klockan inom 24h betalning sker direkt till ditt konto vid hämtning.

Rolex Deepsea JAmes Cameron

Rolex Deepsea har en fascinerande historia. Den lanserades år 2008 som en del av Rolex’s legendariska Sea-Dweller-kollektion. Klockan designades speciellt för att möta kraven från professionella dykare och utforskare. Rolex Deepsea är en vidareutveckling av den ikoniska Sea-Dweller-modellen och är känd för sin imponerande vattentäthet och robusta konstruktion. Med sin djupgående historia och tekniska innovationer är Rolex Deepsea en symbol för äventyr och pålitlighet under vatten.

Frågor och svar SEA-Dweller Deep SEA

Rolex Deepsea är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger klockan en robust och hållbar konstruktion.

Rolex Deepsea är vattentät till ett imponerande djup av 3 900 meter (12 800 fot), vilket gör den till en av de mest vattentäta klockorna på marknaden.

Ja, Rolex Deepsea är utrustad med en heliumventil som hjälper till att reglera trycket under dykning på stora djup.

Rolex Deepsea använder sig av Rolex eget självuppdragande urverk, känd som Rolex Caliber 3235.

Rolex Deepsea har flera unika egenskaper, inklusive en keramisk bezel, en heliumventil och en imponerande vattentäthet som gör den idealisk för dykning och äventyr i djupet.

Sortiment