Rolex Explorer

Rolex Explorer känd för sin robusthet och pålitlighet. Den designades ursprungligen för att möta kraven från upptäcktsresande och bergsbestigare. Är du på jakt efter en nyare begagnad Rolex Explorer köp den på SE Watches vi har bra priset på Rolex Explorer. 

Sälja Rolex Explorer

Sälj och värdera din Rolex Explorer till bästa pris hos SE Watches! Vi köper din Rolex Explorer, fri värdering gratis upphämtning av din klocka i Stockholm Göteborg och Malmö. Betalning direkt till ditt konto vid upphämtning. 

Frågor och svar om Rolex Explorer

Rolex Explorer är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger klockan en hållbar och robust konstruktion

Rolex Explorer använder sig av Rolex eget självuppdragande urverk, kallat Rolex Caliber 3132

Rolex Explorer är känd för sin enkla och tidlösa design, samt sin pålitlighet och precision. Den har också en lysande timmarkering som gör den lättläst i mörker.

Rolex Explorer finns i en standardstorlek på 39 mm, vilket ger den en balanserad och mångsidig estetik.

Ja, Rolex Explorer är vattentät upp till 100 meter (330 fot), vilket gör den lämplig för vardagligt bruk och lätta vattenaktiviteter.

Historien om Rolex Explorer

Rolex Explorer har en fascinerande historia. Ursprungligen designades den för att möta kraven från bergsbestigare och äventyrare. Den första Explorer-modellen, referens 6350, lanserades 1953 i samband med Sir Edmund Hillarys expedition till Mount Everest. Sedan dess har Rolex Explorer fortsatt att vara en pålitlig följeslagare för upptäcktsresande och äventyrare över hela världen. Med sin robusta konstruktion och tydliga avläsning är Rolex Explorer en ikonisk klocka som symboliserar upptäckarlust och äventyr.

Sortiment