Det enklaste och säkraste sättet att sälja – byta eller köpa din klocka

Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt klocka utan att lämna hemmet tryggt snabbt och säkert.

Steg 1

Fyll i formuläret.

Steg 2

Bud samma dag.
Baserat på dina uppgifter.

Steg 3

Är vi överens hämtas klockan inom 24h och transporteras till oss.

Steg 4

Pengar utbetalas samma dag till ditt konto så snart din klocka är mottagen och godkänd.

Hur mycket är min klocka värd?

Att sälja eller byta en rolex klocka kan vara en stor affär och det är viktigt att göra det på rätt sätt för att uppnå bästa möjliga resultat. här följer några vanliga frågor och svar för att hjälpa dig i processen

Det finns flera alternativ för att sälja din Rolex klocka. Du kan överväga att sälja den på auktion som Kaplans, en utvald Rolex återförsäljare, en pre-owned klockhandlare eller genom onlineplattformar och marknadsplatser som eBay eller Chrono24.

För att fastställa värdet på din Rolex-klocka bör du överväga faktorer som modell, tillstånd, ålder, efterfrågan och sällsynthet. Det kan vara en bra idé att konsultera experter inom klockvärdering eller få en officiell värdering från en auktion eller auktoriserad Rolex-återförsäljare. Se Watches erbjuder gratis värdering av din Luxury Watches med bud direkt!

För att maximera möjligheterna att sälja din Rolex-klocka bör du se till att den är i bra skick och ha all dokumentation inklusive certifikat, askar och eventuella servicereferenser. Var försiktig med bedrägliga köpare och se till att använda en säker betalningsmetod vid transaktionen.

Ja, vissa klockhandlare och återförsäljare erbjuder möjligheten att byta in din befintliga Rolex-klocka mot en annan modell. Det kan vara en fördelaktig lösning om du är intresserad av att uppgradera eller byta till en annan modell.

Absolut, begagnade Rolex-klockor har fortsatt stark efterfrågan på marknaden. Det kan dock vara viktigt att ha all nödvändig dokumentation tillgänglig och att vara ärlig om klockans skick för att upprätthålla trovärdighet och få en rättvis försäljningspris.

Det beror på dina personliga preferenser och omständigheterna. Att sälja själv kan ge dig mer kontroll över försäljningsprocessen och slutresultatet, men det kan också innebära mer tid och ansträngning. Att sälja till en klockhandlare kan ge dig en snabbare och smidigare försäljning, men priset du får kan vara lägre på grund av deras vinstmarginal.

Kom ihåg att det alltid är rekommenderat att undersöka och jämföra olika alternativ innan du bestämmer dig för att sälja eller byta din Rolex-klocka.

Svar: Ja om du slipper ta några risker. SE Watches är en klockhandlare som erbjuder en trygg klockaffär.

På Se Watches hämtar och levererar deras fraktbolag din klocka, dem står för alla kostnaderna.

Varuförsäkring: Ja, beloppet sätts individuellt för varje klocka och garanteras om olyckan skulle vara framme.

Betalgaranti: Vilket betyder att extern part går in och betalar din klocka om SE Watches skulle hamna på obestånd. 

SÄLJA ROLEX
SÄLJA AP
SÄLJA PATEK

Vill du att vi ringer upp dig?

Lämna ditt telefonnummer nedan, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.