Rolex Sky-Dweller

Rolex Sky-Dweller är en imponerande klocka som kombinerar elegans och funktionalitet. Dess unika funktioner, som årlig kalender och dual time-zoner, gör den till en favorit bland resenärer och affärsmän. Med sin sofistikerade design och hög precision är den en verklig symbol för lyx och stil.

Sälja Rolex Sky-Dweller

Sälja Rolex gör du tryggast och enklast genom att kontakta SE Watches. Vi erbjuder kostnadsfri värdering och bud på din klocka inom 24h. Vi finns för köp och leverans av din Rolexklocka i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vill du besöka vår butik finns den i centrala Kalmar. Du vet väl om att vi tar din klocka i byte om du hellre än sälja vill byta din klocka. 

Frågor och svar om Rolex Sky-Dweller

Rolex Sky-Dweller är en exklusiv och sofistikerad klocka som lanserades 2012. Den är känd för sin innovativa funktioner, inklusive en årlig kalender och en dubbel tidszonfunktion. Dessutom har den en unik Ring Command-lunette som används för att enkelt ställa in klockans olika funktioner. Det är en imponerande klocka som kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt.

Rolex Sky-Dweller finns i olika material, inklusive 18 karat guld, rostfritt stål och en kombination av båda. Det finns också olika färger och urtavlor att välja mellan för att passa din personliga stil.

Rolex Sky-Dweller har flera imponerande funktioner. Förutom den årliga kalendern och dubbla tidszonfunktionen har den även en automatisk rörelse och en 72-timmars kraftreserv. Dessutom är den vattentät och har en bekväm och justerbar Oyster-armband.

Du kan köpa en Rolex Sky-Dweller hos auktoriserade Rolex-återförsäljare eller specialiserade klockbutiker. Det är viktigt att köpa från pålitliga källor för att säkerställa att du får en äkta Rolex-klocka och att du får den bästa servicen och garantin.

För att ta hand om din Rolex Sky-Dweller på bästa sätt rekommenderas det att du regelbundet rengör den med en mjuk trasa och undviker att utsätta den för extrema temperaturer och stötar.

Fakta om Rolex 9001

Rolex 9001 är en automatiserad rörelse som används i Rolex Sky-Dweller-klockan. Den har flera imponerande funktioner, inklusive en årlig kalender och en dubbel tidszonfunktion. Det är en högpresterande rörelse som är tillförlitlig och exakt. För 2023/2024 uppgraderas till 9001 till 9002

Sortiment