Rolex Day-Date

Hitta din drömklocka: Köp en Rolex Day-Date och addera elegans och prestige till din stil!.

Det är endast få människor förunnat att få bära en Rolex Day-Date. Du som har möjlighet köp din Day-date President genom oss på SE Watches det är du värd!

Frågor och svar om rolex day-date president

Rolex Day-Date finns i olika storlekar, inklusive 36mm och 40mm, för att passa olika handleder och preferenser.

Rolex Day-Date erbjuds i olika material, inklusive 18k guld, vitguld, roséguld och platina.

Ja, Rolex Day-Date har en inbyggd datumvisning som visas i en liten fönster vid klockans 3 o’clock position.

Rolex Day-Date använder sig av Rolex eget självuppdragande urverk, känd som Perpetual-rörelsen.

Ja, Rolex Day-Date är vattentät och har en vattentäthet på upp till 100 meter (330 fot), beroende på modell och utförande.
Hoppas detta besvarar dina frågor om Rolex Day-Date! Om du har fler frågor är jag här för att hjälpa till.

Sälja Rolex Day-Date

Rolex Day-Date, även känd som “Presidentklockan”, introducerades av Rolex 1956. Det var den första klockan som visade både datum och dag i veckan fullt ut. Day-Date blev snabbt populär bland ledare och kändisar och anses vara en symbol för framgång och prestige. Den erbjuds i olika material och stilar för att passa olika smaker och behov. Äger du en Rolex Day-Date och funderar på att sälja? Sälj den till oss på SE Watches vi värderar din klocka smidigt online, accepterar du budet hämtar vi och betalar inom 24h. Vi köper och hämtar klockor i Stockholm,Göteborg och Malmö. SE Watches finns i Kalmar. 

Historien om Rolex Day-Date

Rolex Day-Date har en spännande historia och har burits av många kändisar, inklusive Marilyn Monroe. Hon sägs ha blivit presenterad med en Rolex Day-Date av dåvarande make, Joe DiMaggio, med en ingravering som sa “Till Marilyn, med kärlek och tillgivenhet, Joe”. Detta har bidragit till att göra Day-Date till en ikonisk klocka och ett symbol för lyx och elegans.

Sortiment