Rolex Yacht-Master

Rolex Yachtmaster är en fantastisk klocka som är perfekt för seglare och havsentusiaster. Med sin sportiga design och vattentålighet är den redo för äventyr på vattnet. Yachtmaster-serien erbjuder olika modeller och materialval för att passa olika smaker och stilar. En Rolex Yachtmaster är definitivt en imponerande och pålitlig klocka att äga när du utforskar haven! 

Sälja rolex yacht master

Sälja Rolex Tryggt snabbt och smidigt. Vi värderar din klocka online, du får bud inom 24h. Upphämtning och betalning av din klocka inom 24h, vi hämtar klockor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vill du hellre besöka vår butik i Kalmar går det lika bra. Vi är en trygg klockhandlare när du ska sälja din Rolexklocka. 

Frågor och svar om Rolex Yacht-Master

Rolex Yacht-Master II finns tillgänglig i olika färgkombinationer, inklusive rostfritt stål med blått keramiskt bezel, rostfritt stål med vit keramisk bezel och 18 karat gult guld med blått keramiskt bezel.

Rolex Yacht-Master II har en självuppdragande mekanisk rörelse, känd som Rolex Caliber 4161. Det är en högpresterande rörelse som är tillförlitlig och exakt. 

Ja, Rolex Yacht-Master II är vattentät upp till 100 meter (330 fot). Det betyder att den kan bäras utan problem vid segling och andra vattensporter. 

Rolex Yacht-Master II har en klockdiameter på 44 mm, vilket ger den en imponerande närvaro på handleden. Det är en kraftfull och robust klocka.

Rolex Yacht-Master II har en regattafunktion som kan användas för att synkronisera nedräkningen inför en seglingstävling. Den har också en 10-minuters nedräkning, en sekundvisare och en datavisning. Det är verkligen en klocka för seglare och äventyrare! 

Urverket i Rolex Yacht-Master II

Regatta-funktionen i Rolex Yacht-Master II är en speciell nedräkningstimer som används vid seglingstävlingar. Den hjälper seglare att synkronisera sina starttider och ge optimal prestation på vattnet. Det är en imponerande funktion för seglare! Regatta verket i Rolex Yacht-Master II är ett av Rolex mest avancerade verk.

Sortiment