Rolex GMT-Master II 126718GRNR 2024 18K Oanvänd

Oanvänd Rolex GMT-Master II 126718 18K från 2024 uttagen i slutet av maj från svensk-AD med den snygga vridringen i grått och svart och jubilee bandet i 18K. 

Tillgänglig för omgående leverans! 

Till denna klockan ingår 5 års garanti till 2029 genom Rolex. 

Vi erbjuder videopresentation på samtliga objekt. Fri frakt i hela Sverige. Köp eller byt din klocka på distans, leverans hem till dörren samt att vi tar med din eventuella inbytesklocka i fri retur! Klockan kan visas i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi reserverar oss för felskrivning. ID: 6162

465000 kr

Finns i lager

Specifikation

Kön

Man

Urverk

Automatisk

Färg på urtavla

Svart

Vattenskydd

100

Kaliber

3285

Boett material

Guld 18K

Armbands typ

Jubilee

Storlek (mm)

40

Årsmodell: 2024/05

Modellnummer: 126718GRNR

Skick: Oanvänd

Medföljer: Box, certifikat

Kronograf: *

Armbands färg: Guld 18K

Glas: Safir

Garanti: 2029

Säkerhetslås: Ja

* Kontakta oss för mer information

Beskrivning

Rolex GMT Master II är en fantastisk klocka! Den har en snygg svart och brun bezel som påminner om root beer float.

Rolex Root Beer. Namnet kommer från klockans likhet med den populära drycken root beer float.

Den första Rolex Root Beer introducerades 1967 och var ett populärt val bland piloter och andra yrkespersoner som behövde visa flera tidszoner. Klockan var också populär bland kändisar, inklusive Clint Eastwood, som bar den i flera av sina filmer.

År 2005 släppte Rolex en ny version av Root Beer med ett antal uppdateringar, inklusive ett större fodral, en ny bezeldesign och en ny rörelse. Denna klocka, känd som Rolex GMT-Master II 116713LN, blev en omedelbar hit och är fortfarande en av de mest populära Rolex-modellerna idag.

Rolex Root Beer är en mycket eftertraktad klocka och det kan vara svårt att hitta en till butikspris. Klockan säljs ofta till en premie på sekundärmarknaden och priserna kan variera beroende på klockans skick och den specifika modellen.

Här är några av de viktigaste funktionerna i Rolex Root Beer:

  • Brun urtavla med guldindex och visare
  • Roséguld som kallas av Rolex för Everose och oyster steel som stärker upp runt klockan
  • GMT-funktion för visning av två tidszoner samtidigt
  • Automatisk rörelse med gångreserv
  • Vattentät till 100 meter

Rolex Root Beer är en stilren och mångsidig klocka som är perfekt för vardagsbruk eller för speciella tillfällen. Det är också en bra investering, eftersom Rolex-klockor tenderar att hålla sitt värde bra över tid.

I Sverige och övriga världen är Rolex Root Beer en mycket populär klocka bland klockintresserade, och den anses vara en statussymbol. Klockan är också relativt sällsynt, vilket gör den ännu mer eftertraktad.

Om du funderar på att köpa en Rolex Root Beer bör du vara medveten om att det kan vara svårt att hitta en till butikspris.

SE Watches

INTRESSEANMÄLAN: Rolex GMT-Master II 126718GRNR 2024 18K Oanvänd

För att få mer information om denna klocka, vänligen fyll i formuläret nedan.

SE Watches

Reservationsavgift: 5000 kr

För att reservera klockan behöver en reservationsavgift på 5000 kr betalas i förväg. Denna avgift fungerar som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att köparen är seriös och verkligen vill genomföra köpet. När reservationsavgiften har betalats kommer vi att kontakta köparen för att begära det återstående beloppet.

Vänligen ange vilken produkt du har reserverat i Swish-meddelandet. Detta hjälper oss att korrekt matcha din betalning med rätt vara och förhindra eventuella fördröjningar eller missförstånd

Swish-nummer