Rolex GMT-Master II 126711CHNR 2023/11 Oanvänd

Rolex Gmt-Master II “Rootbear”. Uttagen November 2023 från svensk Rolex återförsäljare. Klockan är oanvänd och levereras som fullset.

Vi finns på Västra Sjögatan 19 i Kalmar, vart du än befinner dig så finns vi bara ett telefonsamtal eller mejl bort. Fri frakt i hela Sverige. Rolex Rootbear, ett billigare alternativ till 126715CHNR. Vi reserverar oss för felskrivning. ID: 5399

 

Såld

Specifikation

Kön

Man/Kvinna

Urverk

Automatisk med 72 h gångreserv

Färg på urtavla

Svart

Vattenskydd

100

Kaliber

3285

Boett material

Stål & Roséguld 18K

Armbands typ

Stål/Roséguld

Storlek (mm)

40

Årsmodell: 2023-11

Modellnummer: 126711CHNR

Skick: Oanvänd

Medföljer: Originallåda och originalhandlingar

Kronograf: *

Armbands färg: Stål/Roséguld

Glas: Safir

Garanti: 5 år till 2028-11

Säkerhetslås: Viklås Stål/Roséguld

* Kontakta oss för mer information

Beskrivning

Rolex GMT-Master II “Root Beer” är en lyxklocka med referensnummer 126711CHNR, även känd som Rolex GMT-Master II “Chocolate” eller “Everose Rolesor” på grund av dess distinkta tvåfärgade bruna och svarta ram. Den introducerades första gången 2014 och har sedan dess blivit en av de mest populära och eftertraktade Rolex-modellerna.

Rolex GMT-Master II “Root Beer” är en lyxklocka med referensnummer 126711CHNR, även känd som Rolex GMT-Master II “Chocolate” eller “Everose Rolesor” på grund av dess distinkta tvåfärgade bruna och svarta ram. Den introducerades första gången 2014 och har sedan dess blivit en av de mest populära och eftertraktade Rolex-modellerna.
Rolex GMT RotbearÖppnas i ett nytt fönster
gluxejewelers.com
Rolex GMT Rotbear

Rolex GMT-Master II “Root Beer” har ett 40 mm fodral tillverkat av 18 karats Everose-guld, en Rolex-utvecklad legering som liknar roséguld men med en mer subtil och rödaktig nyans. Ramen är gjord av Cerachrom, ett keramiskt material som är reptåligt och UV-beständigt. Urtavlan är svart och har guldtimmemarkörer och visare. Händerna är lysande, vilket betyder att de lyser i mörkret. Klockan är försedd med ett Oyster-armband, som är tillverkat av en kombination av 316L rostfritt stål och 18 karats Everose-guld. Spännet är ett Oysterlock viklås, som är designat för att förhindra att klockan öppnas av misstag.

Rolex GMT-Master II “Root Beer” drivs av Rolex Caliber 3285, ett självuppdragande mekaniskt urverk som är certifierat av Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres (COSC). Urverket har en gångreserv på 70 timmar.

Rolex GMT-Master II “Root Beer” är en vattentät till 100 meter (330 fot). Det är också resistent mot magnetfält.

Rolex GMT-Master II “Root Beer” är en fantastiskt vacker och funktionell klocka som är perfekt för vardagsbruk eller för speciella tillfällen. Det är en mycket eftertraktad klocka och kommer säkerligen att öka i värde med tiden.

SE Watches

INTRESSEANMÄLAN: Rolex GMT-Master II 126711CHNR 2023/11 Oanvänd

För att få mer information om denna klocka, vänligen fyll i formuläret nedan.

SE Watches

Reservationsavgift: 5000 kr

För att reservera klockan behöver en reservationsavgift på 5000 kr betalas i förväg. Denna avgift fungerar som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att köparen är seriös och verkligen vill genomföra köpet. När reservationsavgiften har betalats kommer vi att kontakta köparen för att begära det återstående beloppet.

Vänligen ange vilken produkt du har reserverat i Swish-meddelandet. Detta hjälper oss att korrekt matcha din betalning med rätt vara och förhindra eventuella fördröjningar eller missförstånd

Swish-nummer