Cartier Santos 100 XL 2656 Full Iced Out Diamond Superskick!

Nu säljer vi en elegant Cartier Santos 100 XL i superskick. Full Iced Out Diamond (Eftermarknads) ca 7,5ct. Klockan kommer med box, ytterkartong (ej cert). Uttagen ca 2010.

Vi reserverar oss för felskrivning. Detta är ett försäljningsuppdrag. Har du en Rolex att sälja? SE Watches köper, byter och säljer nyare Rolex klockor, vi betalar samma dag.

Såld

Specifikation

Kön

Man/Kvinna

Urverk

Mekanisk

Färg på urtavla

-

Vattenskydd

30m

Kaliber

-

Boett material

Stål

Armbands typ

Viklås

Storlek (mm)

*

Årsmodell: Ca 2010

Modellnummer: 2656

Skick: Använd

Medföljer: Ytterbox, Box

Kronograf: -

Armbands färg: -

Glas: -

Garanti: -

Säkerhetslås: -

* Kontakta oss för mer information

Beskrivning

Cartier Santos Galbée referensnummer 887901 är en specifik modell inom Santos de Cartier-kollektionen. Santos de Cartier-serien är känd för sin sofistikerade design och tidlösa tilltal. Här är några viktiga funktioner och information om Cartier Santos Galbée 887901:

1. Design: Santos Galbée 887901 är en rektangulär klocka med böjda boetthörn. Den har ett fodral och ett armband i rostfritt stål, vilket ger den ett elegant och elegant utseende.

2. Boettstorlek: Boettens dimensioner på Santos Galbée 887901 är cirka 24 mm breda, vilket gör den till en mindre klocka som passar både män och kvinnor.

3. Urtavla: Klockan har en klassisk vit urtavla med timmarkörer i romerska siffror och blå svärdsformade visare. Den distinkta Cartier-signaturen kan ses vid 7-tiden.

4. Urverk: Santos Galbée 887901 drivs av ett kvartsverk, vilket ger exakt tidtagning och kräver minimalt underhåll.

5. Armband: Denna modell kommer med ett armband i rostfritt stål, speciellt designat för Santos Galbée-kollektionen. Armbandet är noggrant utformat för att säkerställa en bekväm passform på handleden.

6. Krona: Klockan har den ikoniska blå safir-cabochonen på kronan, vilket är ett signaturelement som ses på många Cartier-klockor.

7. Vattentålighet: Santos Galbée 887901 har en vattentäthet på cirka 30 meter (100 fot), vilket gör den lämplig för vardagsbruk men rekommenderas inte för simning eller dykning.

8. Mångsidighet: Den raffinerade designen på Santos Galbée 887901 gör den till en mångsidig klocka som kan bäras för formella tillfällen eller som en vardagsklocka.

9. Arv: Santos de Cartier-kollektionen har en rik historia, som kommer från det första armbandsuret som skapades av Louis Cartier för sin flygarvän, Alberto Santos-Dumont, 1904. Santos-klockan var en av de tidigaste armbandsur designade för män. Det är viktigt att notera att tillgänglighet och specifikationer kan variera beroende på region och tid för inköp.

Om du har ytterligare frågor eller vill köpa denna specifika modell, kontakta SE Watches vi har öppet 7 dagar i veckan.

SE Watches

INTRESSEANMÄLAN: Cartier Santos 100 XL 2656 Full Iced Out Diamond Superskick!

För att få mer information om denna klocka, vänligen fyll i formuläret nedan.

SE Watches

Reservationsavgift: 5000 kr

För att reservera klockan behöver en reservationsavgift på 5000 kr betalas i förväg. Denna avgift fungerar som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att köparen är seriös och verkligen vill genomföra köpet. När reservationsavgiften har betalats kommer vi att kontakta köparen för att begära det återstående beloppet.

Vänligen ange vilken produkt du har reserverat i Swish-meddelandet. Detta hjälper oss att korrekt matcha din betalning med rätt vara och förhindra eventuella fördröjningar eller missförstånd

Swish-nummer