Yacht-Master II Ref, 116681 Stål & Roséguld 2018

Yacht-Master II Ref, 116681 från 2018 44 mm med nya referensen.

Stål & Roséguld. Klockan är i toppskick med originallåda och originalhandlingar, uthämtad från Svensk AD i November.

Rolex Yacht-Master II Regatta är en högpresterande klocka designad för seglare och regattaförare. Klockan är solid och välbalanserad att bära på armen trots sin storlek på 44 mm.

Vi reserverar oss för felskrivning. Har du en Rolex, Daytona, GMT, Datejust eller Submariner att sälja? SE Watches köper och säljer nyare Rolex klockor fri hämtning inom 24h i Stockholm, Göteborg och Malmö. Betalning direkt till konto. ID5028

Såld

Specifikation

Kön

Man

Urverk

Automatisk

Färg på urtavla

Vit/Blå

Vattenskydd

100

Kaliber

4161 72 h gångreserv

Boett material

Stål/Roséguld 18k

Armbands typ

Oyster Stål och roséguld 18k

Storlek (mm)

44

Årsmodell: 2018

Modellnummer: 116681

Skick: Använd

Medföljer: Originallåda och originalhandlingar

Kronograf: Regatta chronograph

Armbands färg: Två färgat Stål och rosé

Glas: Safir

Garanti: -

Säkerhetslås: Viklås

* Kontakta oss för mer information

Beskrivning

Funktioner i Rolex Yacht-Master II Regatta chronograph

Centrera tim- och minutvisare, liten sekundvisare vid 6-tiden. Programmerbar nedräkning med mekaniskt minne och on-the-fly synkronisering. Stopp-sekunder för exakt tidsinställning.

Rolex Yacht-Master II Regatta är en högpresterande klocka designad för seglare och regattaförare. Det är en sofistikerad klocka som kombinerar precision, hållbarhet och elegansYacht-Master II Regatta är en perfekt klocka för seglare och regattaracare som letar efter en sofistikerad klocka som är både funktionell och snygg. Det är också ett utmärkt val för samlare som uppskattar hantverket och precisionen hos Rolex-klockor.Klockan är tillverkad av 18 karat guld och har en 44 mm boett med en räfflad ram.

SE Watches

INTRESSEANMÄLAN: Yacht-Master II Ref, 116681 Stål & Roséguld 2018

För att få mer information om denna klocka, vänligen fyll i formuläret nedan.

SE Watches

Reservationsavgift: 5000 kr

För att reservera klockan behöver en reservationsavgift på 5000 kr betalas i förväg. Denna avgift fungerar som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att köparen är seriös och verkligen vill genomföra köpet. När reservationsavgiften har betalats kommer vi att kontakta köparen för att begära det återstående beloppet.

Vänligen ange vilken produkt du har reserverat i Swish-meddelandet. Detta hjälper oss att korrekt matcha din betalning med rätt vara och förhindra eventuella fördröjningar eller missförstånd

Swish-nummer