Rolex GMT-Master II 116713LN 2016 Guld och Stål i Toppskick!

GMT-Master II Guld och Stål Ref. 116713 LN från 2106. Klocka kommer med originallåda och Certifikat och är i Toppskick! Denna modellen är discontinued.

Fri frakt!

Vi reserverar oss för felskrivning. Har du en Rolex Daytona, GMT, Datejust eller Submariner att sälja? SE Watches köper och säljer nyare Rolex klockor fri hämtning inom 24h i Stockholm, Göteborg och Malmö. Betalning direkt till konto.

 

Såld

Specifikation

Kön

Man/Kvinna

Urverk

Automatiskt

Färg på urtavla

Svart

Vattenskydd

300 m

Kaliber

3186

Boett material

Stål & Guld

Armbands typ

Oyster Stål & Guld

Storlek (mm)

40

Årsmodell: 2016

Modellnummer: 116713

Skick: Använd

Medföljer: Fullset original.

Kronograf: *

Armbands färg: Stål

Glas: Safir

Garanti: *

Säkerhetslås: Viklås

* Kontakta oss för mer information

Beskrivning

Rolex GMT Master är ett lyxigt armbandsur designat och tillverkat av Rolex. Det är en av de mest ikoniska och populära klockorna i världen. GMT Master introducerades först 1954 och designades ursprungligen för Pan Am-piloter som behövde spåra tiden i två olika tidszoner. Klockan har sedan dess blivit ett populärt val för resenärer, affärsmän och alla som behöver hålla reda på två tidszoner.

Rolex GMT Master finns i en mängd olika modeller, inklusive GMT Master II, GMT Master II Pepsi och GMT Master II Batman. GMT Master II är den mest populära modellen och har en roterande ram som kan användas för att spåra tiden i två olika tidszoner. GMT Master II Pepsi har en röd och blå ram, och GMT Master II Batman har en svart och blå ram.

Rolex GMT Master är en hållbar och pålitlig klocka som är byggd för att hålla. Den är gjord av högkvalitativa material, inklusive rostfritt stål, guld och keramik. Klockan är också vattentät upp till 300 meter (1 000 fot).

Rolex GMT Master är en statussymbol och bärs ofta av kändisar och andra högprofilerade individer. Klockan är också en populär investering och kan öka i värde över tid.

Här är några av nyckelfunktionerna hos Rolex GMT Master:

40 mm fodral
Roterande ram
Vattentålig upp till 300 meter (1 000 fot)
Självuppdragande mekanisk rörelse
Energireserv på cirka 42 timmar
Finns i en mängd olika modeller, inklusive GMT Master II, GMT Master II Pepsi och GMT Master II Batman
Rolex GMT Master är en snygg och funktionell klocka som säkerligen kommer att uppskattas i värde över tiden. Det är en mångsidig klocka som kan kläs upp eller ner, och den är perfekt för vardagsbruk, resor och speciella tillfällen.

Jag hoppas att denna information är till hjälp. Vänligen meddela mig om du har några andra frågor.

SE Watches

INTRESSEANMÄLAN: Rolex GMT-Master II 116713LN 2016 Guld och Stål i Toppskick!

För att få mer information om denna klocka, vänligen fyll i formuläret nedan.

SE Watches

Reservationsavgift: 5000 kr

För att reservera klockan behöver en reservationsavgift på 5000 kr betalas i förväg. Denna avgift fungerar som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att köparen är seriös och verkligen vill genomföra köpet. När reservationsavgiften har betalats kommer vi att kontakta köparen för att begära det återstående beloppet.

Vänligen ange vilken produkt du har reserverat i Swish-meddelandet. Detta hjälper oss att korrekt matcha din betalning med rätt vara och förhindra eventuella fördröjningar eller missförstånd

Swish-nummer