“Reserverad” Rolex GMT Master II “PEPSI” 2020 126710 BLRO 40 mm

“RESERVERAD” Äntligen kan vi erbjuda en GMT Pepsi i mycket bra skick. Klockan är köpt ny på Nymans Ur i Stockholm 2019 och kommer som fullset. SE Watches säljer för endast 219,9K, vi tar din klocka i byte.

Vi reserverar oss för felskrivning. Har du en Audemars Piguet, Panerai, Breitling, IWC, Omega eller Rolex, Daytona, GMT, Datejust eller Submariner att sälja? SE Watches köper och säljer nyare Rolex klockor fri hämtning inom 24h i Stockholm, Göteborg och Malmö. Betalning direkt till konto.

 

Såld

Specifikation

Kön

Man/Kvinna

Urverk

Automatiskt 70 h gångreserv

Färg på urtavla

Svart

Vattenskydd

300 m

Kaliber

3285, Manufacture Rolex

Boett material

Stål

Armbands typ

Jubilee Stål

Storlek (mm)

40

Årsmodell: 2020

Modellnummer: 126710 BLRO

Skick: Använd

Medföljer: Fullset original.

Kronograf: *

Armbands färg: Stål

Glas: Safir

Garanti: 2025 Rolex

Säkerhetslås: Viklås

* Kontakta oss för mer information

Beskrivning

Rolex Pepsi är smeknamnet för Rolex GMT-Master II referens 16750. Den introducerades först 1980 och är en av de mest populära och eftertraktade Rolex-modellerna. Pepsi smeknamnet kommer från klockans röda och blå ram, som påminner om Pepsi-Colas logotyp.

Pepsi är ett populärt val för samlare och entusiaster på grund av dess unika design och begränsade produktion. Klockan är även känd för sitt höga andrahandsvärde.

Här är några av nyckelfunktionerna i Rolex Pepsi:

40 mm hölje i rostfritt stål med polerad och satinfinish
Röd och blå ram i anodiserad aluminium
Svart urtavla med lysande visare
Rolex Caliber 3085 självuppdragande mekaniskt urverk
Energireserv på cirka 42 timmar
Vattentäthet upp till 100 meter (330 fot)
Jubileumsarmband i rostfritt stål
Rolex Pepsi är en snygg och funktionell klocka som säkerligen kommer att uppskattas i värde över tid. Det är en mångsidig klocka som kan kläs upp eller ner, och den är perfekt för vardagsbruk, resor och speciella tillfällen.

Om du är intresserad av att köpa en Rolex Pepsi, var beredd att betala ett överpris. Klockan säljs vanligtvis för flera tusen dollar mer än försäljningspriset. Men om du kan hitta en till ett rimligt pris kan det vara en klok investering.

Jag hoppas att denna information är till hjälp. Vänligen meddela mig om du har några andra frågor.

SE Watches

INTRESSEANMÄLAN: “Reserverad” Rolex GMT Master II “PEPSI” 2020 126710 BLRO 40 mm

För att få mer information om denna klocka, vänligen fyll i formuläret nedan.

SE Watches

Reservationsavgift: 5000 kr

För att reservera klockan behöver en reservationsavgift på 5000 kr betalas i förväg. Denna avgift fungerar som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att köparen är seriös och verkligen vill genomföra köpet. När reservationsavgiften har betalats kommer vi att kontakta köparen för att begära det återstående beloppet.

Vänligen ange vilken produkt du har reserverat i Swish-meddelandet. Detta hjälper oss att korrekt matcha din betalning med rätt vara och förhindra eventuella fördröjningar eller missförstånd

Swish-nummer