Rolex Datejust 41 Stål / Vitguld Jubilee Bright Blue 126334 2023

Datejust med jubilee bandet och den snygga Bright blue tavlan. Klockan är använd ett fåtal gånger och kommer som fullset. Uthämtad på svensk Ad i oktober 2023. Garanti till 2028

Vi reserverar oss för felskrivning. Har du en Audemars Piguet, Panerai, Breitling, IWC, Omega eller Rolex, Daytona, GMT, Datejust eller Submariner att sälja? SE Watches köper och säljer nyare Rolex klockor fri hämtning inom 24h i Stockholm, Göteborg och Malmö. Betalning direkt till konto.
Såld

Specifikation

Kön

Man

Urverk

Automatisk

Färg på urtavla

Stål

Vattenskydd

100

Kaliber

3235

Boett material

Sål/Vitguld

Armbands typ

Jubilee Stål

Storlek (mm)

40

Årsmodell: 2023

Modellnummer: 126334

Skick: Använd

Medföljer: Box, Certifikat

Kronograf: *

Armbands färg: Stål

Glas: Safir

Garanti: 2028

Säkerhetslås: Ja

* Kontakta oss för mer information

Beskrivning

Rolex Datejust 41mm är en imponerande klocka med en modern och sofistikerad design. Den har en storlek på 41mm och är perfekt för dem som gillar en lite större klocka på handleden. Med sin automatiska rörelse och högkvalitativa material är den både pålitlig och elegant. En riktig klassiker

Rolex 126634 är en lyxklocka från märkets ikoniska Datejust-kollektion. Denna speciella modell har ett 41 mm hölje i rostfritt stål och en räfflad ram, som båda är polerade till en hög glans. Urtavlan är en fantastisk nyans av Bright Blue Sunray, kompletterad med romerska siffror och visare i vitt guld. Klockan drivs av Rolex Caliber 3235, ett självuppdragande mekaniskt urverk som erbjuder en gångreserv på cirka 70 timmar.

Rolex 126634 finns med två olika armbandsalternativ: Oyster-armbandet, som är ett klassiskt tredelat länkarmband, eller Jubilee-armbandet, som är ett femdelat länkarmband med en mer smidig och bekväm känsla. Båda armbanden är gjorda av Oystersteel, en egenutvecklad legering av 904L rostfritt stål som är känd för sin överlägsna korrosionsbeständighet och hållbarhet.

Här är några av nyckelfunktionerna hos Rolex 126634:

41 mm hölje i rostfritt stål med polerad yta
Rafflad ram i polerat vitguld
Rolex Caliber 3235 självuppdragande mekaniskt urverk
Energireserv på cirka 70 timmar
Vattentäthet upp till 100 meter (330 fot)
Finns med Oyster eller Jubilee armband
Rolex 126634 är en tidlös och elegant klocka som säkerligen kommer att uppskattas i värde med tiden. Det är en mångsidig klocka som kan kläs upp eller ner, och den är perfekt för vardagsbruk, speciella tillfällen eller som ett samlarobjekt.

Här är några ytterligare detaljer om Rolex 126634:

Höljes diameter: 41 mm
Boetttjocklek: 11,5 mm
Lyftbredd: 20 mm
Kristall: Reptålig safirglas med antireflexbeläggning
Lås: Oysterlås med Easylink komfortförlängningslänk
Jag hoppas att denna information är till hjälp. Vänligen meddela mig om du har några andra frågor.

 

SE Watches

INTRESSEANMÄLAN: Rolex Datejust 41 Stål / Vitguld Jubilee Bright Blue 126334 2023

För att få mer information om denna klocka, vänligen fyll i formuläret nedan.

SE Watches

Reservationsavgift: 5000 kr

För att reservera klockan behöver en reservationsavgift på 5000 kr betalas i förväg. Denna avgift fungerar som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att köparen är seriös och verkligen vill genomföra köpet. När reservationsavgiften har betalats kommer vi att kontakta köparen för att begära det återstående beloppet.

Vänligen ange vilken produkt du har reserverat i Swish-meddelandet. Detta hjälper oss att korrekt matcha din betalning med rätt vara och förhindra eventuella fördröjningar eller missförstånd

Swish-nummer