Rolex Submariner 2021 Stål och Guld 41 mm. 126613LN

Rolex Submariner 126613 LN 41 mm 2021 från svensk AD. Använd ett fåtal gånger. Klockan kommer som fullset med låda och certifikat i ett kanonskick.

Vi reserverar oss för felskrivning. Har du en Rolex Daytona, GMT, Datejust eller Submariner att sälja? SE Watches köper och säljer nyare Rolex klockor fri hämtning inom 24h i Stockholm, Göteborg och Malmö. Betalning direkt till konto.

Vi skickar fritt i hela Norden!

Såld

Specifikation

Kön

Man

Urverk

Automatiskt

Färg på urtavla

Svart

Vattenskydd

300 m

Kaliber

Rolex in-house urverk 3235 med 31 juveler

Boett material

Stål och Guld 18K

Armbands typ

Två toner Stål och Guld

Storlek (mm)

41

Årsmodell: 2021

Modellnummer: 126613 LN

Skick: Använd

Medföljer: Box, certifikat

Kronograf: *

Armbands färg: Guld och Grå

Glas: Safir

Garanti: 2028 5år Rolex

Säkerhetslås: Viklås

* Kontakta oss för mer information

Beskrivning

Rolex Submariner 126613 Svart är en fantastisk dykarklocka i svart och rostfritt stål som är perfekt för alla tillfällen. Den har ett 41 mm fodral, en svart urtavla med vita visare och markörer, och en enkelriktad roterande dykram. Klockan drivs av det automatiska urverket Rolex Caliber 3235, som erbjuder en gångreserv på upp till 70 timmar. Leverans inom 24h. Köp idag på SE Watches.

Samlareobjekt: Submariner är ett populärt samlarobjekt och det finns många samlare som är specialiserade på just denna klocka. Samlarvärdet av en Submariner kan variera beroende på klockans skick, årtal och modell.

Sammantaget är Rolex Submariner en ikonisk och eftertraktad klocka som har en lång historia, hög kvalitet och status. Den är ett populärt val för klockentusiaster, kändisar och investerare.

 

SE Watches

INTRESSEANMÄLAN: Rolex Submariner 2021 Stål och Guld 41 mm. 126613LN

För att få mer information om denna klocka, vänligen fyll i formuläret nedan.

SE Watches

Reservationsavgift: 5000 kr

För att reservera klockan behöver en reservationsavgift på 5000 kr betalas i förväg. Denna avgift fungerar som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att köparen är seriös och verkligen vill genomföra köpet. När reservationsavgiften har betalats kommer vi att kontakta köparen för att begära det återstående beloppet.

Vänligen ange vilken produkt du har reserverat i Swish-meddelandet. Detta hjälper oss att korrekt matcha din betalning med rätt vara och förhindra eventuella fördröjningar eller missförstånd

Swish-nummer