Rolex Submariner 41 mm 126613LB guld och stål oanvänd 2023

Nu säljer vi en oanvänd Rolex Submariner GS 41 mm från 2023, klockan är uthämtad på från svensk AD i augusti 2023. Klockan levereras som fullset, kan ses i Kalmar alternativ skickas fritt i hela Norden.

Vi reserverar oss för felskrivning. Har du en Panerai, AP (Audemars Piquet), Patek Philippe eller Rolex Daytona, GMT, Datejust eller Submariner att sälja? SE Watches köper och säljer nyare Rolex klockor fri hämtning inom 24h i Stockholm, Göteborg och Malmö. Betalning direkt till konto.

 

Såld

Specifikation

Kön

man/Kvinna

Urverk

Automatiskt

Färg på urtavla

Blå

Vattenskydd

300

Kaliber

3235

Boett material

Guld/Stål

Armbands typ

Guld och stål

Storlek (mm)

41 mm

Årsmodell: 2023

Modellnummer: 126613 LB

Skick: Ny oanvänd

Medföljer: Box och certifikat

Kronograf: *

Armbands färg: Stål/Guld

Glas: Safir

Garanti: 5 år från Rolex till augusti 2028

Säkerhetslås: Viklås

* Kontakta oss för mer information

Beskrivning

Submariner 41 mm är tillverkad av Oystersteel, en mycket korrosionsbeständig legering som även används inom flygindustrin. Klockan har en enkelriktad roterande ram med en 60-minutersskala, som kan användas för att tajma dyk eller andra aktiviteter. Urtavlan är svart och har stora, självlysande timmarkörer och visare för utmärkt synlighet i svagt ljus. Klockan drivs av ett Rolex Caliber 3230 automatiskt urverk, som är känt för sin noggrannhet och tillförlitlighet.

Submariner 41 mm är vattentät till 300 meter (1 000 fot), vilket gör den lämplig för dykning och andra vattensporter. Det är också ett populärt val för vardagsbruk, eftersom det är både snyggt och slitstarkt.

Här är några av nyckelfunktionerna hos Rolex Submariner 41 mm:

Oysterstål fodral och armband
Enkelriktad roterande ram med en 60-minutersskala
Svart urtavla med stora, självlysande timmarkörer och visare
Rolex Caliber 3230 automatiskt urverk med 70 timmars gångreserv
Vattentät till 300 meter (1 000 fot)
Rolex Submariner 41 mm är en mångsidig och hållbar klocka som är perfekt för alla tillfällen. Det är en tidlös klassiker som säkerligen kommer att njutas i många år framöver.

SE Watches

INTRESSEANMÄLAN: Rolex Submariner 41 mm 126613LB guld och stål oanvänd 2023

För att få mer information om denna klocka, vänligen fyll i formuläret nedan.

SE Watches

Reservationsavgift: 5000 kr

För att reservera klockan behöver en reservationsavgift på 5000 kr betalas i förväg. Denna avgift fungerar som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att köparen är seriös och verkligen vill genomföra köpet. När reservationsavgiften har betalats kommer vi att kontakta köparen för att begära det återstående beloppet.

Vänligen ange vilken produkt du har reserverat i Swish-meddelandet. Detta hjälper oss att korrekt matcha din betalning med rätt vara och förhindra eventuella fördröjningar eller missförstånd

Swish-nummer