Sälja AP Royal Oak? Vi köper din AP

Funderar du på att sälja din Audemars Piquet, vi köper din Ap tryggt snabbt och enkelt. Vi har upphämtning i Stockholm, Göteborg och Malmö med fysik butik i Kalmar.

Såld

Specifikation

Kön

Herrklocka/Unisex

Urverk

Automatisk

Färg på urtavla

Svart

Vattenskydd

10 ATM

Kaliber

*

Boett material

Stål-Guld

Armbands typ

Stål-Guld eller Gummi

Storlek (mm)

40-44 mm

Årsmodell: 2015-2023

Modellnummer: Ref: -

Skick: Nyskick

Medföljer: Fullset

Kronograf: Ja

Armbands färg: Svart

Glas: Safirglas

Garanti: Ja, från Audemars Piguet

Säkerhetslås: Törnlås

* Kontakta oss för mer information

Beskrivning

Audemars Piquet är ett av dem äldsta klocktillverkarna. I över 140 år har AP tillverkat några av världens absolut främsta armbandsur. Tilldelningen av AP klockor i Sverige är få, dem säljs nya hos Nymans Ur i Stockholm. Att investera i en Audemars Piquet har visat sig vara en god investering. Vi har nöjet idag att kunna leverera en nästan ny Ademar Piquet av deras mest eftertraktade modeller. Klockans utseende talar för sig själv, lägg sedan till ett urverk av världsklass. Köp eller varför inte byt in din klocka idag. Klockan kan visas mot tidsbokning i vårt showroom i Kalmar.

Vi reserverar oss för felskrivning. Funderar du på att sälja din Audemars Piquet, vi köper din Ap tryggt snabbt och enkelt. Vi har upphämtning i Stockholm, Göteborg och Malmö med fysik butik i Kalmar.

 

SE Watches

INTRESSEANMÄLAN: Sälja AP Royal Oak? Vi köper din AP

För att få mer information om denna klocka, vänligen fyll i formuläret nedan.

SE Watches

Reservationsavgift: 5000 kr

För att reservera klockan behöver en reservationsavgift på 5000 kr betalas i förväg. Denna avgift fungerar som en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att köparen är seriös och verkligen vill genomföra köpet. När reservationsavgiften har betalats kommer vi att kontakta köparen för att begära det återstående beloppet.

Vänligen ange vilken produkt du har reserverat i Swish-meddelandet. Detta hjälper oss att korrekt matcha din betalning med rätt vara och förhindra eventuella fördröjningar eller missförstånd

Swish-nummer