Rolex 1908

En modern design men annor från 30 talet. 1931 Oyster Perpetual dagen ljus klockan leverades med automatverk och uppdragningskrona. Rolex 1908 byggs med senaste tekniken ett helt nytt verk 7140 med över 60 timmar i gångreserv. Glas boett, dubbellås.

Rolex 1908

Rolex Perpetual 1908 är en ikonisk klocka som introducerade Rolex’s banbrytande självuppdragande rörelse. Med sin eleganta design och pålitliga prestanda fortsätter Rolex Perpetual att vara en tidlös favorit bland klockentusiaster. Utforska vår kollektion av Rolex Perpetual-klockor på SE Watches och hitta en som passar din stil perfekt!

Sälja Klocka

Letar du efter möjligheter att köpa, byta eller sälja en klocka? SE Watches är platsen för dig! Utforska vårt sortiment eller sälj din klocka till oss idag för en smidig och pålitlig affär. 

Sälj din rolexklocka till SE Watches – Få bästa möjliga pris och en trygg affärsupplevelse!

Vi hämtar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kan även leverera din klocka till vårat showroom i Kalmar. 

Frågor och svar rolex 1908

Rolex 1908 introducerade den banbrytande självuppdragande rörelsen, vilket gjorde att klockan kunde laddas automatiskt genom rörelse. Detta var en revolutionerande funktion för sin tid.

Rolex 1908 använde vanligtvis material av hög kvalitet, som ädelmetaller som guld och platina för klockhuset och fina läder- eller metallarmband för en lyxig touch.

En av de mest kända modellerna av Rolex 1908 var Rolex Oyster, som var den första vattentäta klockan i världen. Det var en revolutionerande innovation som banade väg för moderna vattentäta klockor.

Prisklassen för Rolex 1908 varierade beroende på modell, material och skick. Generellt sett var Rolex 1908 känd för att vara en lyxig klocka med ett högre prisintervall.

Rolex 1908 revolutionerade klockindustrin genom att introducera banbrytande innovationer som den självuppdragande rörelsen och den vattentäta Oyster-klockan. Dessa tekniska framsteg har satt standarden för klocktillverkning och påverkar fortfarande branschen idag.

Sortiment

Vill du sälja en rolex 1908 klocka?

Vi köper Rolex klockor och hämtar fritt i hela Sverige!