Rolex Airking

Rolex Air-King är en klassisk och tidlös klocka som utstrålar elegans och stil. Med sitt enkla och minimalistiska designkoncept är den perfekt för dem som uppskattar enkelhet och klassiskt utseende. Rolex Air-King är en pålitlig följeslagare som passar både till vardags och till mer formella tillfällen. 

Sälja Rolex Air-king

Vill du sälja din Rolex Air King? Vi kan hjälpa dig att hitta en potentiell köpare och få bästa möjliga pris för den. Kontakta oss för att diskutera försäljningsprocessen. Vill du hellre sälja din Rolexklocka och få betalt samma dag? Kontakta oss för en kostnadsfri värdering och bud på din Rolexklocka. Betalning sker direkt genom att besöka oss i Kalmar eller i någon av våra filialer i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Frågor & Svar Rolex Airking

Rolex Air King är känd för sin enkla och tidlösa design, pålitliga urverk och vattentäthet.

Rolex Air King är vanligtvis tillverkad i rostfritt stål, vilket ger klockan en robust och elegant look.

Rolex Air King använder sig av Rolex’s eget urverk, kallat Caliber 3131, som är känt för sin precision och pålitlighet.

Rolex Air King har en karakteristisk svart urtavla med stora siffror och en grön sekundvisare.

Kända personer som har burit Rolex Air King inkluderar Steve McQueen och Martin Luther King Jr.

Historia om Rolex Air-King

Rolex Air King har en intressant historia. Den introducerades för första gången på 1940-talet och var ursprungligen designad som en pilotklocka. Den var avsedd att vara pålitlig och lättläst under flygning. Sedan dess har Air King blivit en ikonisk modell inom Rolex-sortimentet och fortsätter att vara populär bland klockentusiaster över hela världen