showroom i Kalmar

Köpa, sälja eller byta Rolex klockor

Kontakta oss för att köpa, byta eller sälja en Rolex klocka

Är du intresserad av att köpa, byta eller sälja en Rolex klocka? Vi är en pålitlig klockhandlare av använda och oanvända Rolex klockor.

Vi erbjuder ett brett utbud av Rolex klockor, från klassiska modeller till mer moderna. Vi har också ett team av experter som kan hjälpa dig att välja rätt klocka för dig.

Om du är intresserad av att köpa eller sälja en Rolex klocka, vänligen kontakta oss idag. 

SE Watches är en märkesoberoende klockhandlare. Vi utgår från Kalmar men har in och utlämningsdepåer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder ett brett utbud av Rolex klockor men då och då får vi in fina klockor från Omega, Iwc, Patek Filip, Panerai, AP Audemars Piquet mfl. Testa med fördel vår bekväma och pålitliga tjänst för att sälja klockor och klockbyten online. Vi ser till att processen är smidig och att du får ett rättvist erbjudande baserat på klockans skick och värde. 

Vi strävar alltid efter att erbjuda transparenta och rättvisa affärer.

Slutligen, vårt engagemang för kundnöjdhet är oöverträffat. Vi värdesätter varje kund och strävar efter att ge en personlig och professionell service. Vårt team av kunniga och passionerade klockexperter finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig att hitta rätt klocka eller svara på dina frågor. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och se till att du är helt nöjd med din upplevelse hos oss.

Kontakta oss

Västra Sjögatan 19, 392 32, Kalmar

Tel: 07000- 12 129

info@sewatches.se

Ett urval av varumärken vi jobbar med

SE Watches
SE Watches
SE Watches
SE Watches